miercuri, 9 iunie 2010

Sampoanele eco.kid: prin ce se deosebesc de sampoanele celorlalte game existente pe piata?

Eco.kid - A preveni este mai usor decat a trata™.

Eco.kid a identificat cele mai comune probleme ale parului, scalpului si pielii copiilor si crede ca acestea pot fi prevenite in mod activ prin utilizarea ingredientelor de calitate.

Produsele eco.kid sunt formulate special pentru scalpul si pielea copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 12 ani – intelegerea clara a nevoilor lor unice ii face capabili sa previna multe probleme cu care ei se confrunta.

Copiii nu sunt niste adulti mici, ei sunt copii! Pielea copiilor este tanara si sensibila la numeroase lucruri, inclusiv parfumuri sintetice, coloranti, conservanti, numerosi surfactanti utillizati in comert.

Luati in considerare acest lucru: mai multe toxine si chimicale sunt absorbite de corp prin apa din timpul unei bai decat ar fi absorbite prin bautul apei incarcate cu chimicale. De asemenea, “Conform jurnalului Princeton Viitorul copiilor, pielea copiilor tineri absoarbe cu pana la 200% mai multe substante chimice decat cea a adultilor”. Trebuie sa fim mai atenti cu chimicalele la care sunt expusi copiii zi de zi si sunt absorbite din produsele de ingrijire personala.

Ce face eco.kid pentru a ajuta la prevenirea acestui lucru, mai exact?

Produsele eco.kid ajuta la prevenirea a numeroase probleme inainte ca acestea sa apara. Desi poate arata la fel, pielea copiilor nu este la fel cu pielea adultilor din cauza unui motiv foarte important… sebumul. Pielea si scalpul copiilor produc aproximativ de 6 ori mai putin sebum zilnic decat pielea adultilor… Curatatoarele faciale pentru adulti, produsele pentru spalatul corpului si sampoanele sunt toate, fara exceptie, destinate curatarii sebumului si astfel ele sunt prea agresive pentru scalpul si pielea sensibila a copiilor.

Cerintele de hidratare si hranire ale pielii unui copil sunt complet diferite de cele ale unui adolescent sau adult.

Sampoanele eco.kid Prevent si Prevent Sensitive ajuta la prevenirea despicarii varfurilor si incurcarii parului deoarece utilizeaza un solvent cu actiune “dry cleaning”, nu cu actiune detergenta. Sistemul principal de curatare este un “complex curatator botanic” derivat din esente pure de plante – 100% uleiuri esentiale pure cu capacitate solventa naturala. Asocierea acestor esente prezinta capacitati solvente care sunt de departe mai puternice decat diluantii de vopsele, dar totusi atat de delicati si non-toxici cu oamenii incat le putem manca. Acesta este motivul pentru care noi suntem diferiti de ceilalti. Toate celelalte sampoane se bazeaza pe o actiune detergenta pentru a curata sebumul si murdaria de pe scalp si par. Eco.kid evita aceasta prin folosirea unei actiuni solvente (“dry-cleaning”) pentru dizolvarea sebumului si murdariei de pe scalp si par. Aceasta este o diferenta distincta! Pentru ca parul uman nu este solubil si tehnologiile noastre de curatare sunt non-ionice, echilibrul natural al parului nu este practic deranjat prin procesul nostru de curatare. Acest proces asigura lasarea parului fara sa fie incurcat, chiar si fara balsam, fapt care ajuta mult la reducerea varfurilor despicate, palirea culorii si ruperea parului.

Sampoanele eco.kid ajuta la prevenirea uscarii scalpului si a aparitiei scuamelor datorita complexului curatator botanic bland si includerii Nano-Peptidelor de grau certificate organic. De cate ori este posibil noi evitam produsele chimice de sinteza, parfumurile, colorantii si conservantii, tot ce prezinta risc toxic pentru mediu si o sursa de posibile iritatii pentru pielea copiilor. Eco.kid utilizeaza niveluri ridicate de peptide certificate organic in produsele de curatare si balsamurile noastre. Aceste peptide manifesta o compatibilitate excelenta cu pielea si balsamurile derivate din plante si vor reduce ruperea parului cu peste 80%.

Eco.kid face parul neatragator pentru paduchi pentru ca sampoanele includ multe ingrediente care miros frumos pentru noi, dar nu si pentru paduchi. Eco.kid Prevent si Prevent Sensitive nu sunt sampoane impotriva paduchilor. Ele sunt sampoane care sunt exceptionale pentru par, scalp si planeta! Unul dintre bonusurile importante ale sampoanelor eco.kid este acela ca atunci cand copiii le utilizeaza, paduchii le vor considera parul mai putin atragator datorita complexului curatator botanic. Uleiurile esentiale din complexul curatator botanic au calitati superioare toxicologice si de respingere a insectelor, precum si caracteristici superioare de solvabilitate. Uleiurile formeaza micro-picaturi pe suprafata fiecarui fir de par, ajutand la crearea unui mediu neatragator pentru paduchi. In plus, ele ajuta la conservarea naturala a produselor.

Eco.kid ajuta la prevenirea uscarii scalpului si iritarii pielii pentru ca foloseste combinatii unice de ingrediente certificate organic, derivate in mod natural si hipo-alergenice si nu utilizeaza sulfati, silicon, conservanti artificiali, parfumuri sau coloranti.

Eco.kid ajuta la prevenirea poluarii apelor si planetei datorita folosirii de ingrediente si practici de fabricatie responsabile ecologic, durabile si usor bio-degradabile. Multe produse de ingrijire personala pot fi derivate din resurse naturale si totusi sa fie practic nedegradabile cand se intorc la planeta sub forma lor cosmetica. Produsele noastre sunt usor biodegradabile si realizate cu ingrediente si practici responsabile ecologic.

Eco.kid Prevent este un sampon delicat, derivat din plante, special formulat pentru utilizare zilnica, de catre pielea tanara. Intr-un singur pas puteti sa curatati parul in profunzime si sa faceti ca parul sa devina neatragator pentru paduchi; excelent cand exista o probabilitate ridicata de expunere la paduchi. Probabilitatea expunerii la paduchi creste in timpul anotimpului cald (>20ºC), contactului cu colegii de clasa, focarelor active sau taberelor scolare, etc.

Poate fi folosit de catre intreaga familie.

Prevent nu contine conservanti, coloranti sau parfumanti artificiali. Este usor biodegradabil si prietenos cu mediul acvatic.

Este recomandat pentru:

· Parul fin si delicat, care se incurca usor;

· Parul buclat in mod natural, cu textura mai aspra

· Parul aspru, rebel

· Scalpul normal, gras sau uscat

· Ajuta ca parul sa devina neatragator pentru paduchi

· Utilizare zilnica in timpul anotimpului cald cand paduchii se inmultesc mai repede

· Extrem de util in timpul focarelor de la scoala;

· Pentru copiii cu varsta de peste 3 ani.

Eco.kid Prevent Sensitive este un sampon delicat, derivat din plante, special formulat pentru a fi utilizat in fiecare zi pe pielea tanara si sensibila. Intr-un singur pas, puteti curata delicat si ajuta ca parul vostru sa devina neatragator pentru paduchi, fiind excelent pentru utilizare zilnica atunci cand exista o probabilitate mica spre medie de expunere la paduchi. Poate fi utilizat de catre toata familia si ar trebui utilizat pentru a ajuta parul sa devina neatragator pentru paduchi.

Prevent Sensitive nu contine conservanti, coloranti sau parfumanti artificiali. Este usor biodegradabil si prietenos cu mediul acvatic.

Se recomanda pentru:

· Parul fin, delicat, care devine astfel usor de pieptanat;

· Pielea delicata si sensibila;

· Parul buclat natural, cu textura foarte fina;

· Parul aspru, rebel

· Scalpul normal, gras sau uscat

· Ajuta ca parul sa devina neatragator pentru paduchi

· Scalp cu prurit sau care se descuameaza

· Copii cu varsta peste 3 ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu